Legendarische kaarten clash royale

Legendarische kaarten in clash royale! Dit zijn de meest zeldzame kaarten en zal je dus niet snel kunnen vinden in een kist. Er zijn op dit moment 16 legendarische kaarten met een kost van 3 tot 7 elixir!

Deze kaarten zijn in het spel gebracht om het ‘nog’ leuker te maken! Ze zijn ontwikkeld om meer aanvallende kracht te hebben. Wij van www.clashroyale.be hebben alle kaarten eens op een rijtje gezet, zo kan je de sterke en zwakke kanten bestuderen alvorens deze te gebruiken! ( Of om je te verdedigen)

Prinses

Legendarische Prinses clashroyale

De prinses kan je ontgrendelen vanaf arena 7 ( koninklijke arena). Omdat de prinses gebiedschade heeft is ze zeer goed inzetbaar tegen groepen ( meerdere barbaren / gunstelingen / kobolden /.. ) Omdat ze ver kan schieten kan je haar makelijk achter je toren inzetten en zal deze dus helpen ter verdediging. Ook kan deze prinses van aan je eigen zijde de toren van je tegenstander aanvallen.

Om je te verdedigen tegen een prinses kan je pijlen, een koboldenton of goblins gebruiken. Let er wel op dat je de kobolden pas activeert nadat de prinses een doelwit heeft gekozen anders zullen je kobolden na 1 schot sterven!

De Stam

De stam in clash royale is een van de nieuwere legendarische kaarten. Deze kaart kan je bekomen vanaf arena 6 (bouwerswerkplaats).  Deze balk zal er voor zorgen dat je tegenstander achteruit geduwd word zodat je iets meer tijd hebt om te verdedigen! Deze stam duwt je tegenstander niet alleen achteruit, maar brengt ook schade toe aan je tegenspeler!

Het enige nadeel van de stam is dat deze niet werkt tegen luchttroepen! Lees hier alles over de stam in clash royale!

Ijstovenaar

Legendarische ijstovenaar clashroyale

De ijstovenaar kan je vrijspelen in arena 5 ( Spreukenvallei). Ook deze legendarische kaart heeft gebiedschade en is dus zeer goed om je te verdedigen tegen een grote groep troepen. Omdat de ijstovenaar te aanvallende troepen gaat vertragen ( + een beetje schade gaat toebrengen) zal je toren de aanvallers makelijk kunnen uitschakelen.

Om een ijstovenaar te stoppen wacht ik persoonlijk tot deze op mijn deel van de kaart is, dan kan mijn toren deze aanvallen + ik ondersteun dit met enkele kobelden of skeletten! Lees op deze pagina alles over de ijstovenaar.

Mijnwerker

legendarische mijnwerker clashroyale

De mijnwerker is beschikbaar vanaf arena 6 ( bouwerswerkplaats). Omdat je de mijnwerker overal in de arena weer omhoog kan komen is hij de ideale kaart voor een verrassingsaanval. Vergeet niet om hem te ondersteunen met enkele andere troepen ( boogjes, kobolden, skeletten) en je kan een immense schade toebrengen aan je tegenstander! Ook zeer goed inzetbaar tegen ‘spawner decks’ ( gebouwen waar troepen gemaakt worden zoals barbarenhut)

Wanneer je weet dat je tegenstander een mijnwerker in zijn kaarten heeft probeer ik altijd te zorgen dat in enkele troepen klaar heb staan om hem te stoppen. Omdat deze kaart geen gebiedschade heeft is hij zeer makkelijk te stoppen door een grote groep troepen.

Elektrotovenaar

Elektrotovenaar

Deze elektrisch geladen tovenaar is beschikbaar vanaf arena level 7. Hij is vergelijkbaar mij de ijstovenaar maar heeft zijn eigen speciale eigenschap! Hij zorgt namelijk voor een zap wanneer hij geplaatst wordt in de arena. Dit zal de troepen in de nabije omgeving gedurende 0,5 seconden verdoven. Hij kan maximaal 2 troepen op hetzelfde moment aanvallen, hij gebruikt namelijk zijn 2 handen voor elektrische stralen te gooien.

Vonkje

Legendarisch vonkje clashroyale

Vonkje is beschikbaar vanaf arena 6 (bouwerswerkplaats). Vonkje is een rijdend voertuig waar elektrische bliksem uit komt. Vonkje heeft ook gebiedschade en kan dus een grote groep in 1x uitschakelen! Vonkje brengt immens veel schade toe aan je torens! Vergeet niet om voor vonkje een reus of een pekka te plaatsen zo haal je veel meer voordeel uit deze geweldige legendarische kaart!

Om vonkje te stoppen moet je slim zijn, vonkje kan geen luchttroepen aanvallen dus je kan er voor beslissen om aan te vallen met gunstelingen, of je moet enkele goedkope troepen inzetten zodat vonkje deze vernietigd en dan je aanval inzetten met barbaren / tovenaar / .. Omdat het 5seconden duurt alvorens vonkje opnieuw geladen is kan je hem best een goedkope troep opofferen om hem daarna volledig te vernietigen!

Lavahond

legendarische lavahond clashroyale

De lavavond kan gevonden worden vanaf arena 4 ( P.E.K.K.A speeltuin ) De lavahond is samen met de megaridder de duurste legendarische kaart in clash royale en kost 7 elixir! De lavahond heeft zeer veel levenspunten en ken dus uitstekend gebruikt worden als pantser! Vergeet niet om achter deze kaart enkele troepen te spelen die helpen met het aanvallen van de toren van je tegenstander! Wanneer de lavahond sterft zal deze uit elkaar spatten en kleine lava honden creƫren, net zoals de golem!

Je kan de lavahond afleiden door gebouwen te plaatsen zoals een tesla of een kanon, zorg er wel voor dat je de lavahond snel uitschakelt. Om de lavahond snel te vernietigen is de inferno toren een zeer effectief wapen!

Megaridder

Legendarische megaridder clashroyale

De megaridder is beschikbaar vanaf arena 10. Deze kaart is samen met de elektrotovenaar de enige kaar die schade toebrengt direct wanneer deze gespeeld word.

De megaridder brengt gebiedsschade met zich mee en is dus de ideale kaart voor een groep van je tegenstander uit te schakelen! Klik hier voor meer over de megaridder!

Heb je nog vragen over de legendarische kaarten, of heb je ene betere aanval / verdedigingstechniek? Laat dan zeker een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *