Balans aanpassingen 21 / 6

Supercell heeft alweer een nieuwe update klaar met balans aanpassingen. Door deze aanpassing wil supercell meer verschillende aanvalsstrategieën zien te bereiken. Zo zijn er verschillende troepen die meer schade toe brengen, andere troepen die minder toe brengen. Hier kan je het hele overzicht vinden!

De meest gebruikte kaart voor het vernietigen van de arenatoren is de varkensruiter, deze gaat namelijk rechtstreeks naar de arenatoren zonder zich bezig te houden met andere troepen. Omdat supercell buiten de varkensruiter ook nog andere kaarten wil zien voor het uitschakelen van de arenatoren hebben ze beslist om de schade van de varkensruiter te verminderen met 6%

De Prins is een veel gebruikte kaart in de lagere arena’s, maar vanaf arena 6 zie je deze kaart (bijna) niet meer. Daarom krijgt de prins 9% extra schade, zo kan hij zelfs de sterkste barbaren uitschakelen!

De P.E.K.K.A. brengt al veel schade toe maar niet genoeg! Deze krijgt een verhoging van 8% zo kan hij zeer makkelijk een barbaar doden met 1 slag (vroeger 2). Dit zorgt er voor dat hij sneller de arenatoren kan aanvallen!

Wanneer je gebruik maakt van de koboldenton is er goed nieuws! De tijd dat het duurt voordat de kobolden verschijnen is van 1,2 seconden naar 1 seconde verlaagt. Hopelijk zien we nu meer koboldentonnen door de arena vliegen!

De X-boog is met de vorige balans aanpassing iets te drastisch verlaagd en werd niet meer gebruikt in de gevechten daarom is beslist om de levenspunten te verhogen met 18% en de inzetduur aangepast naar 4 sec ( was 5sec). Hopelijk word deze kaart nu terug iets meer gebruikt in clash royale!

Om dezelfde reden als de X-boog is ook de inzetduur van de mortier verkort naar 4 seconden. Zo kan deze sneller de arenatoren van je tegenstander aanvallen!

De oven zorgt voor twee vuurgeesten, maar deze werd zelden gebruikt. Daarom is de levenstijd van de oven verlengd naar 50 seconden. Zo kan je meerdere ovens op hetzelfde moment plaatsen en je tegenstander blijven aanvallen met de vuurgeesten.

De 3 wachters werden ook veel te weinig gebruikt in het spel, daarom is er gezorgd dat deze bottenbroers niet meer teruggedrongen worden als hun schilden breken. Dit zorgt er voor dat ze nog een paar keer extra kunnen steken. Dit zal dus extra schade toebrengen aan tegenstander!

De Heks brengt 17% meer schade toe na deze update, dat zal er voor zorgen dat ze gunstelingen kan uitschakelen duur hen 3 keer te raken ( vroeger 4).

Omdat de lavahond nog niet eng genoeg is brengt hij 28% extra schade toe, nu brengt hij evenveel schade toe als de lavapups

De skeletten die je kan inzetten voor 1 elixir zijn van 4 naar 3 gegaan, je kreeg te veel afleiding voor maar 1 elixir.

Het kanon is het meest gebruikte verdedigingsgebouw en daarom zijn de levenspunten verminderd met 8%, de tesla die veel te weinig gebruikt werd  zijn de levenspunten verhoogd met 8%.

Clash Royale

.Wat ga jij aanpassen aan je deck? Laat zeker een reactie achter!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *