Clash royale spelen op pc

Wil jij ook graag clash royale spelen op pc? Op deze pagina geven we je de uitleg hoe je dit doet! Lees de volledige uitleg en vanaf dan kan jij ook meespelen met het nieuwste spel van supercel!

Wanneer je smartphone hebt met windows als besturingsysteem kan je geen clash royale spelen, dit is enkel beschikbaar voor android / ios gebruikers. Daarom hebben wij van clashroyale.be een handleiding geschreven over hoe je dit toch kan spelen op je PC!

Emulators

Voor het spelen van android games op je pc moet je een emulator installeren. Deze gaat het mogelijk maken om je pc om te toveren tot een tablet. Er zijn meerdere emulators beschikbaar maar mijn voorkeur gaat uit naar memu!

MEMU DOWNLOADEN

Memu installeren

Wanneer je deze gedownload hebt moet je het natuurlijk ook nog installeren. Gewoon het bestand opnenen en vervolgens kies je voor installeren. Dit programma is nog niet beschikbaar in het nederlands dus zal je engels moeten kiezen. Na enkele minuten is de installatie voltooid en kan je het programma starten.

Clash royale installeren op je pc.

Wanneer je memu gestart hebt zijn er 2 verschillende manieren op clash royale te installeren. Je kan dit doen via de normale Play Store zoals je die kent van op je gsm. Hiervoor moet je wel een google account hebben. Je kan je bestaand account gebruiken of je kan een nieuw account aanmaken. Wanneer je ingelogd bent kan je alle apps uit de play store downloaden en spelen op je pc.

De andere manier is door het installeren van de APK file. Een APK file is eigenlijk het zelfde als een exe file voor op je pc. Het is dus gewoon een installatie bestand voor een game of een app. De APK file van clash royale kan je hier vinden.


Clash Royale spelen op pc

Zo vanaf nu kan jij dus ook clash royale spelen op pc! Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat dan zeker even een reactie achter en we helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *